Half Rack

Kuvaus

PARANNETTU TURVALLISUUS JA PIENEMPI LAITE

Nautilus Half Rack on tukeva ja monipuolinen teline, joka mahdollistaa erilaisia harjoituksia niin aloittelijalle kuin ammattiurheilijalle. Edestä avoimen muotoilun ansiosta telineen käyttäjä voi liikkua ja harjoitella vapaasti joko penkkien ja muiden lisävarusteiden kanssa tai ilman niitä.
Nautilus Half Rackin mukana voidaan tilata toinen kahdesta nostoalustasta – ääntä ja tärinää vaimentavaSVA-alusta, joka on massiivitammea, tai SVA Bambu -alusta, joka on ympäristö- ja kestävyyssertifioitua bambua. Nostoalustojen lisäksi rungon alaosaan on mahdollista tilata myös nauhatappeja esimerkiksi Power Band -nauhoilla tehtävää vastusharjoittelua varten.
Nautilus Half Rack ja lisävarusteet ovat yhdessä täydellinen yhdistelmä perinteiseen voimaharjoitteluun ja olympiapainonnostoon. Nautilus Half Rack soveltuu ihanteellisesti niin painonnostoseurojen tiloihin kuin kaupallisille kuntosaleille ja PT-studioille. Kompaktin muotoilunsa ja 246 cm:n korkeutensa ansiosta Nautilus Half Rack mahtuu myös tiloihin, joissa on matala kattokorkeus.
  • Integroidut moniotekahvat esimerkiksi leuanvetoon
  • J-koukut levytangolle
  • Turvavarret, jotka parantavat turvallisuutta harjoitusten aikana
  • Lisävarusteena tapit levypainojen säilyttämiseen
  • Nostoalusta suojaa lattiaa ja parantaa harjoittelua

Pituus: 160cm
Leveys: 183cm
Korkeus: 246cm
Kokonaispaino: 297kg

TUOTElehti

0,00 kr

PARANTETTU MONIPUOLISUUS. VÄHENNETTY TILA.
Tukeva ja monipuolinen Nautilus Half Rack on suunniteltu sopimaan monenlaisiin harjoituksiin, liikkeisiin ja käyttäjiin aloittelijasta ammattiurheilijaan. Edessä avoin muotoilu antaa käyttäjien liikkua vapaasti ja mahdollistaa erilaisten penkkien käytön. Valinnainen puulattia ja nauhatapit tekevät siitä täydellisen urheiluharjoitteluun ja olympiatyyliseen nostoon, kun taas lyhyemmän 97″ tornin ansiosta se sopii tiloihin, joissa on matalampi katto. Kompakti muotoilu ja sisäänrakennettu levyvarasto tekevät Half Rack -telineestämme ihanteellisen kouluihin ja henkilökohtaisiin harjoittelutiloihin sekä suurempiin tiloihin.

  • Integroitu monikahvainen ylösvetoasema
  • Syvä J-Hook-tyylinen tangon salpa estää tankoja pomppimasta ulos, kun taas suojaavat sisäosat estävät vaurioita
  • Saatavilla monia lisäosia, mukaan lukien puskurilevyn säilytys, puinen alusta ja nauhatapit
  • Valinnainen puinen alusta suojaa lattioita ja mahdollistaa oikeat suorituskykyominaisuudet nostettaessa
Tyyppi/käytetty: Färg:
Tuotetunnus (SKU): 9-HDHR2 Osastot: , ,
Varumärken & produktserier: