10TRx FreeRunner

Kuvaus

Lue lisää siitä, mitä asiakkaat ja käyttäjät ajattelevat juoksumatostatäältä!

Star Trac on ylittänyt itsensä uuden 10TRx FreeRunner -juoksumattonsa lanseerauksessa ja muuttunut hämmästyttävästä lyömättömäksi. 10TRx FreeRunnerissa on monia uusia ominaisuuksia ja ainutlaatuisia toimintoja, mutta erityisen siitä tekee uusi, lähes vallankumouksellinen HexDeck-iskunvaimennusjärjestelmä. Tuloksena on pehmeä ja erittäin herkkä juoksutuntuma, jonka ansiosta tuntuu melkein kuin juoksisi oikealla juoksuradalla.

  • HexDeck-iskunvaimennusjärjestelmä koostuu jäykästä kumimassasta, joka on puristettu kuusikulmaiseen muottiin. Kuormitettuna rakenne puristuu kokoon vaimentaen jalan iskuja pehmeästi ja tuottaen nopean jälkiliikkeen, jolloin juoksu on kevyttä ja tehokasta.
  • 10TRx:n lanseerauksen yhteydessä käyttöön tulee myös uusi 19-tuumainen OpenHub-kosketusnäyttö. Suuremman ja terävämmän näytön lisäksi siinä on myös runsaasti uusia toimintoja ja viihdeominaisuuksia.
  • Kaikissa Star Tracin ja StairMasterin 8- ja 10-sarjan näytöissä on NFC-lukijat, joiden ansiosta pääsee suoraan Apple GymKitiin ja Apple Watchiin.
  • Maksimikaltevuus 15 %
  • Maksiminopeus 21 km/h

Pituus: 207cm
Leveys: 88cm
Korkeus: 152cm
Käyttäjän enimmäispaino: 227kg
Totalvikt: 203kg

TUOTElehti

 

0,00 kr

Star Trac on päihittänyt itsensä uuden 10TRx FreeRunner -juoksumaton lanseerauksessa, joka on muuttunut mahtavasta lyömättömään. 10TRx FreeRunnerissa on monia uutuuksia ja ainutlaatuisia ominaisuuksia, mutta mikä tekee juoksumatosta niin erikoisen, on uusi, jokseenkin vallankumouksellinen HexDeck-pehmustusjärjestelmä. Tulos: pehmeä ja erittäin herkkä juoksutunne, joka tuntuu melkein kuin juoksisi oikealla juoksuradalla.

Tyyppi/käytetty: Färg:
Tuotetunnus (SKU): 10TRx Osastot: ,
Varumärke & produktserie: