TIETOA MEISTÄ

Filosofiamme on yksinkertainen: emme halua tarjota vain maailmanluokan tuotteita – haluamme tarjota asiakkaillemme Ruotsin parhaat kuntosali- ja kuntoilulaitteiden, kuntoilukokemuksen, koulutuksen ja huollon kokonaisratkaisut.

Meille tämä tarkoittaa sitä, että olemme alusta alkaen mukana toimittajana ja kumppanina, jotta voimme mukauttaa tarjouksemme jokaiselle yksittäiselle asiakkaalle. Sinulle asiakkaana tämä tarkoittaa turvallista ja hyvin suunniteltua investointia, jonka ensisijaisena tavoitteena on maksimoida asiakasarvo ja kannattavuus.

Asiakkaisiimme kuuluu niin suuria kaupallisia kuntosaleja ja kuntokeskuksia kuin pieniä yritysten kuntosaleja ja boutique-kuntosalejakin. Lue lisää liiketoiminta-alueistamme täältä.

Apirosport Sweden AB perustettiin vuonna 2006, kun Pulse Fitness AB ja Apirosport Skaraborg AB päättivät yhdistää voimansa. Yhdistymisen jälkeen Apirosport sai Star Tracin, Panattan ja Pulse Fitnessin edustuksen ja siitä tuli näin markkinoiden kattavin ammattikäyttöön tarkoitettujen kuntoilulaitteiden toimittaja. Lähivuosina Apirosport kasvattaa ja laajentaa tuotemerkkivalikoimaansa muun muassa Jordanilla, Vicorella ja Indoorwalkingilla, jotka se ensimmäisenä Ruotsissa otti käyttöön ja joihin liittyvää koulutusta se tarjosi.

  • Vuonna 2012 avasimme myynti- ja huoltotoimiston Tukholmassa ja lisäsimme myyjien ja huoltoteknikoiden määrää. Pian sen jälkeen avasimme myös varaston Göteborgissa.
  • Vuonna 2016 Apirosport sai StairMasterin, Nautiluksen ja Schwinnin edustuksen. Ne muodostavat yhdessä Star Tracin kanssa Core Health & Fitnessin neljä tuotemerkkiä.
  • Tammikuussa 2017 ilmoitettiin, että Apirosport saa Functional-, Combat- ja Studio-sarjat sisältävän Reebok Pro Fitnessin Ruotsin myyntioikeudet.
  • Myöhemmin saman vuoden lokakuussa Apirosport sai ZIVAn pohjoismaisen edustuksen.

Suunnittelu, kalustus ja ulkoasu

Alkajaisiksi autamme asiakkaitamme suunnittelemaan tilansa pinta-alan, budjetin ja tarpeiden mukaan.

Rahoitus

Kysy aina hintaa ja uskalla valita uusia polkuja. Autamme asiakkaitamme rahoituksessa ja seurannassa.

Kokoonpano, toimitus ja asennus

Hoidamme kaikkien laitteidemme ja varusteidemme kokoonpanon, toimituksen ja lopulta asennuksen.

Koulutus

Tarjoamme tuotteitamme ja tuotesarjojamme koskevaa kunnossapito-opastusta, ryhmäliikuntakoulutusta ja henkilöstökoulutusta.

Huolto ja laadukas palvelu

Me Apirosportilla pyrimme siihen, että huollot ja korjaukset käsitellään ja suoritetaan 72 tunnin kuluessa vikailmoituksen vastaanottamisesta.