Huolto ja varaosat

Huolto ja varaosat

Meillä on asiakasportaali, josta löydät kaiken huoltoon, vikailmoituksiin ja varaosatilauksiin liittyvän. Pääset asiakasportaaliin oikealla olevan painikkeen kautta. Kirjaudu sisään asiakasnumerollasi, jonka löydät viimeisimmästä laskustasi. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseeninfo@apirosport.se, niin lähetämme sinulle asiakasnumeron.

Jotta tapauksesi voidaan käsitellä nopeasti, pyydämme sinua toimittamaan mahdollisimman täydellisen ilmoituksen: täydennäkaikkitiedot ja liitä mielellään kuva viasta – se selventää asiaa. Kun olet tallentanut ja lähettänyt vikailmoituksen, saat vahvistuksen siitä, että olemme vastaanottaneet sen. Saat myös asianumeron, jonka voit ilmoittaa ollessasi meihin myöhemmin yhteydessä.

Voit myös tilata varaosia itse asiakasportaalin kautta kaikkiin Star Tracin, StairMasterin, Nautiluksen ja Schwinnin laitteisiin. Alla on linkki Core Health & Fitness Support -palveluun, josta löydät oikean osan tuotenumeron vastaavan tuotemerkin avulla tai syöttämällä laitteesi sarjanumeron tai SKU-numeron. Kirjoita sen jälkeen tuotenumero asiakasportaaliin tehdessäsi tilausta.

Etsi Star Trac-, StairMaster-, Nautilus- ja Schwinn-varaosia